ArrÒs a La CasSola amb bacalLà, CaLamArs i ViEiRes
Comecem l'any amb un arrosset de peix ben bo inspirat en una de les receptes que Pep Nogué ens ha ensenyat a l’Espai del Consum Bonpreu.
INGREDIENTS (2 persones)
1 llom de bacallà dessalat
½ calamar
4 tomàquets secs confitats
Oli d’oliva
2 tomàquets madurs
3 grans d’all
Julivert
½ got de vi blanc
Fumet de peix
Sal
Pebre negre
Per començar talleu el bacallà i les vieires a dauets petits i el calamar a tires primes, salprebreu i sofregiu-los a la paella amb l’oli a foc viu. Retireu-los del foc i reserveu. Tritureu amb el túrmix els tomàquets, els alls, i el julivert amb el vi blanc i coeu-lo a la paella durant 5 minuts, afegiu el fumet de peix i quan arrenqui el bull afegiu l’arròs. Deixeu coure 10 minuts a foc suau i seguidament afegiu els tomàquets confitats a trossets, els daus de bacallà, el calamar i les vieires i coeu durant 3-4 minuts més. Compte amb la sal (penseu que el bacallà ja és salat). Deixeu reposar la cassola tapada 2 minuts i serviu.
Comentaris
una bona manera de començar l'any, sí, senyor.
feliç 2011!
Bon any nou!
Una abraçada
QUINA DELICIA ..A CASA ELS TORNA BOIXOS L´ARRÒS,...ANOTO LA TEVA RECEPTA..HUMMM
PETONETS SUSANNA