CouS-cOus aMb PanseS i brÒqUiL
Avui us presento aquesta recepta amb un gustet a comí molt exòtic. A més porta bròquil, una d'aquelles verdures caracteritzada per tenir una gran quantitat de nutrients ja que és una excel·lent font de vitamines, àcid fòlic, niacina i beta-carotè. Salut!
½ bròquil
Oli d’oliva
Pebre
Comí
50 ml de vi ranci
Sal
Bulliu el bròquil en un recipient amb aigua, un grapat de comí, el vi ranci i la sal. Quan estigui cuit, escorregueu i reserveu-lo. Feu el cous-cous seguint les instruccions de l’envàs. Daureu les panses i els pinyons en una paella amb una mica d’oli i afegiu el bròquil. Serviu els cous-cous i incorporeu la barreja de panses, bròquil i pinyons. Fàcil eh??? Bon profit!
Font: Aquí
Comentaris
Me atrevo a seguirte a pesar de no tener el Catalán en regla, (aunque debiera de tenerlo por mi abuelo!!) por la maravillosa herramienta del traductor de google que me permitirá seguirte y entenderte a la perfección, y mientras tanto puedo repasar y enriquecer este hermoso idioma, y sobre todo no perderme tus recetas y fotos que son exquisitas!!
Un Beso gordísimo
Pili
Tu E Chef
http://tuechef.blogspot.com
PD: me encantaría tenerte por casa si? te espero con mucha ilusión!!
Más besitos
Pili
Ja t'ho explicaré
Ha de quedar un plat super gustós i molt sa!
Si que és casualitat que ens haguem posat d'acord per publicar aquesta recepta! Vés per on no coneixia aquest altre bloc. Ha anat bé doncs, tenim el mateix llibre.
Una abraçada