CouS-cOus aMb PanseS i brÒqUiL

Avui us presento aquesta recepta amb un gustet a comí molt exòtic. A més porta bròquil, una d'aquelles verdures caracteritzada per tenir una gran quantitat de nutrients ja que és una excel·lent font de vitamines, àcid fòlic, niacina i beta-carotè. Salut!

INGREDIENTS (4 Persones)

300 grams de cous-cous

½ bròquil

50 grams de panses

50 grams de pinyons

Oli d’oliva

Pebre

Comí

50 ml de vi ranci

Sal

Bulliu el bròquil en un recipient amb aigua, un grapat de comí, el vi ranci i la sal. Quan estigui cuit, escorregueu i reserveu-lo. Feu el cous-cous seguint les instruccions de l’envàs. Daureu les panses i els pinyons en una paella amb una mica d’oli i afegiu el bròquil. Serviu els cous-cous i incorporeu la barreja de panses, bròquil i pinyons. Fàcil eh??? Bon profit!

Font: Aquí

Comentaris

el taller de cuina ha dit…
Doncs si, fàcil i bo. Ho haurem de tastar!
Glòria ha dit…
Coincidiu amb la Gemma de Cuinant a Canet en proposar-nos aquesta recepta i com li deia a ella, el cus cus és la meva assignatura pendent, però veient les vostres receptes, cada vegada se'm fa més atractiu!.
E chef ha dit…
Me encantan los nuevos sabores, el comino en especial, y sobre todo tu blog que está buenísimo!!
Me atrevo a seguirte a pesar de no tener el Catalán en regla, (aunque debiera de tenerlo por mi abuelo!!) por la maravillosa herramienta del traductor de google que me permitirá seguirte y entenderte a la perfección, y mientras tanto puedo repasar y enriquecer este hermoso idioma, y sobre todo no perderme tus recetas y fotos que son exquisitas!!
Un Beso gordísimo
Pili
Tu E Chef
http://tuechef.blogspot.com
PD: me encantaría tenerte por casa si? te espero con mucha ilusión!!
Más besitos
Pili
Ruben; Un cus-cus acompanyat amb panses i bróquil... que bo, tú¡¡ :-D :-D :-D
A vegades n'he fet amb verdures, però amb bròquil mai. Ho provaré i no trigaré gaire perquè no se me'n vagi del cap. M'agraden tantes coses des de que navego per les cuines que no tinc temps de fer-les!
Ja t'ho explicaré
Gemma ha dit…
Dic el mateix que la Glòria, quina casualitat! :)
Ha de quedar un plat super gustós i molt sa!
RUBEN ha dit…
Hola companys/es,

Si que és casualitat que ens haguem posat d'acord per publicar aquesta recepta! Vés per on no coneixia aquest altre bloc. Ha anat bé doncs, tenim el mateix llibre.

Una abraçada

Entrades populars