alfaJores


"L'alfajor" és un dolç molt popular de l'Argentina que consisteix en dues galetes rodones unides amb "dulce de leche" o qualsevol melmelada de fruita. La cobertura podeu fer-la amb el que més us agradi: coco, xocolata...
Aquests els va fer l'Asun fa uns dies per dur-los de postres a la calçotada anual que fem amb els companys de feina.

Ingredients (30 unitats petites)
200 grams de mantega a temperatura ambient
200 grams de farina
300 grams de maizena
½ culleradeta de bicarbonat
2 culleradetes de llevat químic
150 grams de sucre
3 rovells d’ou
1 cullerada de coñac
1 cullerada d’essència de vainilla
Ratlladura d’una llimona
1 pot d’almívar de llet (Dulce de leche)
Coco ratllat

Per començar preescalfeu el forn a 180 graus, tot seguit tamiseu les farines, el bicarbonat i el llevat químic. A continuació, agafeu un recipient que sigui alt i bateu suament la mantega (pomada), el sucre, els rovells, el conyac, l’essència de vainilla i la llimona. Quan el resultat sigui homogeni afegiu les farines i barregeu bé. Enfarineu una superfície i estireu la massa amb el corró fins que us quedi amb ½ cm de gruix. Ajudeu-vos d’un got o un talla-pastes per donar-li forma a la galeta i distribuïu-les a la safata del forn. Coeu al forn durant 10 minuts i un cop passat aquest temps deixeu refredar sobre una reixa.
Ajudeu-vos d’una mànega pastissera per farcir les galetes amb l’almívar de llet, feu un sandvitx amb una altra galeta i distribuïu el dolç de llet sobrant pel lateral del sandvitx i arrebosseu amb el coco. Ara ja teniu un alfajor, som-hi amb la resta.

Comentaris

Quina coincidència, fa uns mesos farem tenir una companya que ens en va parlar, li vaig dir que un dia els provaria de fer. M'agrada la teva recepta. A veure si m'animo a fer-los
ESfruita ha dit…
Fan molt bona pinta! El menjar d'altres indrets sempre és interessant de provar. És tan diferent i en la majoria dels casos tan deliciós!

Avui hem passat pel teu bloc per presentar-nos. Som ESfruita, una botiga online de fruita i verdura de qualitat que acaba de crear el seu bloc on hi pots trobar receptes, el calendari de fruita i verdura i notícies relacionades amb ESfruita. T'animem a passar't-hi!

www.esfruita.com/assessorem

També t'animem a fer un cop d'ull als nostres productes i a fer clic a "m'agrada" a la pàgina web d'ESfruita. Aconseguiràs un 5% de descompte en la teva primera compra!

facebook.com/Esfruita
ESfruita ha dit…
Ens hem oblidat de comentar-te que amb la primera compra a més a més et regalem un fuet deliciós i si supera els 30€ una ampolla d'Oli de Pau!

No esperis més i entra a www.esfruita.com
La cuina de l'Eri ha dit…
M'encanten! A veure si m'animo a fer-los. Em quedo amb la recepta. Petons

Entrades populars