mOusse de xoColata i cafÈ


Una mousse pels amants de la xocolata. La sal i el cafè  accentuen  el gust de la xocolata.  A més ja veieu que no porta sucre i que és molt fàcil de fer. Som-hi!

120 ml de nata líquida (35% M.G)
4 clares d'ou
140 grams de xocolata (% de cacau al gust)
1 culleradeta de cafè soluble
1 pols de sal


Piqueu la xocolata. Bulliu la nata i aboqueu-la sobre la xocolata. Barregeu fins que la xocolata es fongui i deixeu atemperar. Tireu-hi el cafè i la sal. Afegiu les clares d'ou i barregeu novament. Si teniu sifó, coleu el resultat i ompliu el sifó (capacitat ½ litre), carregueu amb aire i reserveu unes hores a la nevera. 

Si no teniu sifó, reserveu unes hores a la nevera i munteu amb les barilles...

Decoreu amb granet d'ametlla, fideus de xocolata...


Comentaris

M'encanta! Aquesta recepta me l'apunto.

Publicacions populars