Bacallà a l' all cremat

Ingredients: (4 persones)

10 tomàquets que no siguin massa madurs, 12 grans d'all, oli d'oliva verge extra, 4 supremes de bacallà fresc de 200g. de la part del llom, julivert picat, sal, pebre negre molt, 4 cebes de figueres grosses, 16 claus d'olor, 20 grans de pebre negre.

Preparació:

Escaliveu la ceba amb 4 claus d'olor i 5 grans de pebre clavats. Talleu els tomàquets a daus i els alls a làmines. En una paella amb oli d'oliva, fregiu els grans d'all, un cop siguin ben rossos afegiu els tomàquets i coeu-los a foc fort un parell de minuts ben salpebrats. Passeu-ho tot per un xines prement bé, per extreure tot el suc. Talleu la ceba a juliana.
En una paella antiadherent, daureu el bacallà salpebrat per la banda de la carn uns minuts. Gireu-lo i deixeu que es cogui per la banda de la pell només un minutet, salteu la ceba a la mateixa paella, i serviu-la com acompanyament.
Salseu el bacallà amb l'all cremat, i escampeu-hi una mica de julivert picat pel damunt.

Comentaris

Shitaki ha dit…
Uhmmmmm! que bo sembla.Soc una fan del bacallà aixi que queda pendent per a fer la teuva recepta.

Entrades populars