Espatlla de cabrit a la mel


Ingredients: (4 persones)

2 Espatlles de cabrit, mel, 2 tomàquets, 2 cebes, 1 pebrot verd, 1 pebrot vermell, 1 pebrot groc, pinyons, oli d’ oliva, pebre negre molt, sal

Preparació:

Escalfar el forn de baix a uns 220 graus, Preparar una safata de forn amb paper d’ estrassa per evitar que l’ espatlla s’ enganxi. Fer uns talls a l’ espatlla per que es faci bé. Amb un pinzell de cuina pintar amb mel l’ espatlla, tallar els tomàquets per la meitat i posar a la safata, tallar la ceba en 4 parts i posar també a la safata, repartir els pinyons per sobre de l’ espatlla i els tomàquets, afegir un raig d’ oli d’ oliva per sobre de l’ espatlla, els tomàquets i la ceba, posar la safata al forn durant 1 hora aproximadament. Tallar els pebrots a lamines i escalivar-los. Un cop escalivats reservar-los.
Quan l’ espatlla quasi be estigui feta, passar els pebrot per la paella amb una mica de pebre i sal.
Per a servir tallar l’ espatlla i emplatar, en un costat posar mig tomàquet amb la ceba i el pebrot.
(La ceba us quedarà bastant negre, però tranquils que no es que s' hagi cremat, es de la mel caramel·litzada)

(El temps de cocció de l’ espatlla variarà segons el tamany d’ aquesta)

Comentaris

Dolça ha dit…
Qualsevol carn a la mel està mmmm. segur que aquesta també
PTNTS
Dolça

Entrades populars