Fideuà

Ingredients: (4 persones)
800 c.c. de fumet peix, 400 gr. de fideus, 2 cebes, 200 gr. de tomàquet, 6 grans d' all, 10 ametlles torrades, 10 avellanes torrades, 100 c.c. d' oli de girasol, 400 gr. de sípia, 16 gambes.

Preparació:
Piquem els grans d' all i el fregim en l' oli de girasol molt suaument, quan l' all es dauri afegim els fideus i anem remenant fins que estiguin rossos, escorrem i reservem a part.
En una graella que pugui anar al forn, fregim els caps de les gambes en 25 c.c. d' oli d' oliva. Un cops els caps estan fregits els passem pel colador xinés i afegim el resultant a l' oli, on prepararem un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Afegim al sofregit la sípia i la de deixem suar fins que estigui tendra (aproximadament uns 5 minuts). Ara amb la graella a foc fort, afegim els fideus i quan estiguin ben calent, afegim el fumet de peix, que prèviament hem escalfat fins a l' ebullició, remenem el contingut de la graella i posem les gambes a sobre, juntament amb les ametlles i avellanes picades, remenem una mica i ho posem al forn durant uns 5 minuts a uns 200 graus.

Comentaris

Entrades populars