RECEPTA: COM INSERIR UN COMENTARI


Veiem que tenim moltes visites però molt pocs comentaris :-( i ara que som "blocaires" ens agradaria que deixéssiu petja de la vostra visita. Per tant no sigueu tímids o mandrosos.

Us expliquem com ho heu de fer per inserir un comentari.

En el peu de cada recepta podeu veure l'apartat comentarios al costat del dibuix d'un sobre.

Feu clic a la paraula comentarios i no en el sobre, amb el sobre el que feu es enviar un correu electrònic que no surt publicat enlloc.

Escriviu el text del vostre comentari

Identifiqueu-vos si teniu compte amb el gmail, escolliu l'opció Open ID o bé cliqueu l'opció anònim, però indiqueu el vostre nom en el missatge.
És així de fàcil, i ens farà molta il·lusió saber qui ens visita.

Per cert, qui em sap dir on vaig fer la foto de l'encapçalament?

Comentaris

Anònim ha dit…
El lloc on vas fer la foto és a la BOQUERIAAAAAAA!!!!

I com a premi que em doneu???

Petonets guapus

Raquel.
RUBEN ha dit…
Molt bé Rakins! Ja et direm quin és el premi...
Isidre ha dit…
Quina bona pinta que fa tot. Crec que provaré de fer les magdalenes, a veure si surten tan bones com ho semblen a la foto.
Anònim ha dit…
Ruben... be, despres de visitar el vostre blog .... he de dir que m'he quedat ... amb la boca ben oberta... no se si es xq he alucinat amb les receptes o xq m'ha entrat una gana alucinant al veure tots aquests "manjares!!!"... saps que... ara anire a practicar a casa pero... com estic segura que no em sortira be.... deixo que ... la proxima vegada que vingui... em convidis a sopar i fagis algun d'aquests "manjares!" ... no entenc xq tenim que anar al restaurant si ... tenim un gran xef d'amic!!!! jejejjee!!! Felicitats pel blog. 1bzito

Entrades populars