HAMBURGUESA DE SALMÓ FRESC I CARBASSÓ

Un sac buit no s'aguanta dret!! Per tant aquí teniu una altra recepta per omplir l'estòmac (no massa eh??) com sempre molt fàcil de fer, boníssima i sana! Per cert, hem ampliat la plantilla del bloc i ben aviat trobareu publicades receptes de l'Isidre, en Miquel, en Luis. A casa nostra cuinen els homes!!!!!!!!!!! Bé no sempre... Per cert aquesta recepta va per tu Ricard!
ffffffffffffffffffffff
fffffffffffffffffffffff
salmó (jo ho fet amb 500g de supremes)
1 ceba tendra
Pa rallat
½ carbassó petit
1 ou
1 llimona
Oli d’oliva
Julivert i cibulet
Pebre i sal

Per una banda coeu el salmó al vapor i per l’altra agafeu la ceba, piqueu-la menuda i coeu-la en oli a la paella i afegiu-hi tot seguit el carbassó rallat.
En un bol esmicoleu el salmó i assegureu-vos que no queda cap espina, afegiu la ceba amb el carbassó, l’ou batut, la ratlladura de la llimona, el julivert, el cibulet, el pa rallat, el pebre i la sal. Barregeu-ho tot molt i molt bé fins que quedi una pasta homogènia. Reserveu a la nevera 30 minuts aproximadament i després doneu-li la forma d’hamburguesa.
Podeu acompanyar aquestes hamburgueses amb una salseta de formatge o una compota de poma com en aquest cas.

Comentaris

Gemma ha dit…
Que bones! A la Boqueria l'Iker ens va fer unes hamburgueses de rap que també van ser boníssimes! M'agrada això de substituir la carn per peix a les típiques hamburgueses o mandonguilles. Molt bé!
Benvinguts a tots els nous cuiners d'aquest blog!!! Esperem les vostres receptes ;)
El cullerot Festuc ha dit…
Hola Rubèn!!!...Quina pinta que fan aquestes hamburgueses!!...Estic d'acord amb la Gemma...en el meu cas és una amnera de menjar peix tb entre setmana!!!...M'apunto la recepta!!!...I dir-te que ja tinc bloc!!!...Ha costat xo finalment ho he tirat endavant!!!..jejeje!!!..
Petunets,
Eva (terrassa)
RUBEN ha dit…
Hola Gemma!
La veritat és que la primera vegada que las faig fer em van sorprendre. Són realment bones i fàcils de fer. Per cert ja em passaràs la recepta de la de l'Iker que jo no hi vaig anar.

Eva quina sorpresa!!!!oe!oe!oe!oe!o-e!o-e! Per fi!!!
Anna ha dit…
Hola Ruben! Felicitats per aquestes hamburgueses. M'agrada molt tant el salmó com el carbassó així que les tastaré segur. Jo les havia provat de rap, tinc la recepta al blog.
una abraçada.

A
enric ha dit…
La veritat és que no dono l'abast amb tants i tants blocs que m'agraden quan els visito, però avui m'han deixat sense feina a la feina (no sé com dir-ho per no repetir-ho) ;) i em dedico a llegir receptes i a enviar comentaris, com aquest que us faig arribar per felicitar-vos pel bloc, i per dir-vos que tot i que el salmó fresc no m'agrada massa, de ben segur que fet d'aquesta manera ha d'estar boníssim.
Núria ha dit…
Jo les vaig fer una vegada amb tonyina, i em van agradar molt. Amb salmó i carbassó ha d'estar d'alló més bo...aixi que la faré, no trigant gaire.
la divina ha dit…
Hola!

Tot buscant una recepta diferent de salmó, he trobat aquestes hamburgueses i de seguida m'he posat mans a l'obra. Boníssimes! Una recepta fantàstica. Moltes gràcies!

Entrades populars