GUISAT DE VERDURES i CIGRONS

Si de petit algú m’hagués dit que de gran menjaria cigrons o llenties hauria pensat… Això no s’ho creu ningú!
Vés per on, ara en menjo i us animo a tots/es a que mengeu llegums (i publiqueu les receptes en el vostre bloc, es clar)! Jo, us en deixo aquesta:

INGREDIENTS (4 persones)

200 grams de cigrons
200 grams de carbassa
200 grams de mongeta tendra
2 pastanagues
1 got de brou de pollastre
100 grams de pernil salat
2 alls
Julivert
Oli
Sal

Per començar traieu les cues de les mongetes, les renteu i les talleu en trossets petits, d'aproximadament mig cm, feu el mateix amb la pastanaga i la carbassa. En una cassola alta aboqueu-hi aigua i sal i deixeu que arrenqui el bull. Poseu-hi els trossets de verdura i deixeu coure 15 minuts. Coleu i reserveu-ho.
Lamineu l’all i daureu-lo amb el pernil en una paella amb oli d’oliva. Afegiu les verdures que teníem reservades i seguidament incorporeu els cigrons cuits. A continuació afegiu el brou.
Per acabar tireu per damunt julivert picat i deixeu coure tot uns 5 minuts a foc lent.
Opcionalment podeu decorar amb una mica d’ou ratllat.

Comentaris

Pues mira que en són de bons els cigrons!! a casa tant les llenties com els cigrons agraden amb bogeria. El que no cola massa són els fèsols.

Recordss
Gemma ha dit…
Sí senyor, hem de reclamar més receptes de llegums! Trobo que la carbassa dóna un toc de dolçor als cigrons molt molt encertat, a mi m'hi agrada molt.
Mercè ha dit…
Ruben, doncs mira jo ni de petita ni de gran! Els cigrons no em fan massa el pes. Me'ls menjo però no és amb aquella mateixa il·lusió que em menjo un plat de llenties!
Petons!
Maria ha dit…
Què! Toca recepta per cuidar-nos, eh! De tant en tant ja van be que ens ho recordin..
Una abraçada..
Maria Jose ha dit…
A casa ens encanta el llegum així que copio la teva recepta i la faré segur!!!
illetapitita ha dit…
Els cigrons ens agraden molt a casa.
La carbassa segur que els dona un toc molt bo!!
manel ha dit…
com canviem amb els anys, en?
em sembla un molt bon consell, aquest de consumir més llegums, va durar un temps que també en feia campanya al bloc, ara no toco tant aquet tema, però el reprendré. i coent el gra a casa, eh?
un abraçada
bajoqueta ha dit…
L'he provat però sense la carbassa que no ens agrada. I plat molt bo i molt nutritiu :)

Guisat verdures i cigrons

Entrades populars