GUISAT DE VERDURES i CIGRONS
Si de petit algú m’hagués dit que de gran menjaria cigrons o llenties hauria pensat… Això no s’ho creu ningú!
Vés per on, ara en menjo i us animo a tots/es a que mengeu llegums (i publiqueu les receptes en el vostre bloc, es clar)! Jo, us en deixo aquesta:
INGREDIENTS (4 persones)
200 grams de cigrons
200 grams de carbassa
200 grams de mongeta tendra
2 pastanagues
1 got de brou de pollastre
100 grams de pernil salat
2 alls
Julivert
Oli
Sal
Per començar traieu les cues de les mongetes, les renteu i les talleu en trossets petits, d'aproximadament mig cm, feu el mateix amb la pastanaga i la carbassa. En una cassola alta aboqueu-hi aigua i sal i deixeu que arrenqui el bull. Poseu-hi els trossets de verdura i deixeu coure 15 minuts. Coleu i reserveu-ho.
Lamineu l’all i daureu-lo amb el pernil en una paella amb oli d’oliva. Afegiu les verdures que teníem reservades i seguidament incorporeu els cigrons cuits. A continuació afegiu el brou.
Per acabar tireu per damunt julivert picat i deixeu coure tot uns 5 minuts a foc lent.
Opcionalment podeu decorar amb una mica d’ou ratllat.
Vés per on, ara en menjo i us animo a tots/es a que mengeu llegums (i publiqueu les receptes en el vostre bloc, es clar)! Jo, us en deixo aquesta:
INGREDIENTS (4 persones)
200 grams de cigrons
200 grams de carbassa
200 grams de mongeta tendra
2 pastanagues
1 got de brou de pollastre
100 grams de pernil salat
2 alls
Julivert
Oli
Sal
Per començar traieu les cues de les mongetes, les renteu i les talleu en trossets petits, d'aproximadament mig cm, feu el mateix amb la pastanaga i la carbassa. En una cassola alta aboqueu-hi aigua i sal i deixeu que arrenqui el bull. Poseu-hi els trossets de verdura i deixeu coure 15 minuts. Coleu i reserveu-ho.
Lamineu l’all i daureu-lo amb el pernil en una paella amb oli d’oliva. Afegiu les verdures que teníem reservades i seguidament incorporeu els cigrons cuits. A continuació afegiu el brou.
Per acabar tireu per damunt julivert picat i deixeu coure tot uns 5 minuts a foc lent.
Opcionalment podeu decorar amb una mica d’ou ratllat.
Comentaris
Recordss
Petons!
Una abraçada..
La carbassa segur que els dona un toc molt bo!!
em sembla un molt bon consell, aquest de consumir més llegums, va durar un temps que també en feia campanya al bloc, ara no toco tant aquet tema, però el reprendré. i coent el gra a casa, eh?
un abraçada
Guisat verdures i cigrons