GELAT DE MENTA AMB XOCOLATA
Tot i que sé que no és del tot necessària, he hagut d’esperar a que els meus amics em regalin una gelatera en el meu 30è aniversari per atrevir-me a fer el meu primer gelat. Després de fer la primera prova amb un exitós gelat de maduixa he decidit fer un dels que més m'agraden: el de menta amb xocolata.
Per cert, podeu trobar el xarop de menta en els supermercats MAKRO i a vegades en el LIDL.
3 ous
3 ous
100 g de sucre
400 ml nata per muntar
1 iogurt grec
1 pessic de sal
200 ml de xarop de menta
150 grams de xocolata negra (70% cacau) esmicolada
xx
150 grams de xocolata negra (70% cacau) esmicolada
xx
La base d’aquest gelat és la del gelat de iogurt grec amb maduixes que fa uns mesos ens va mostrar la Mireia Carbó en una de les seves classes. Cal que bateu les clares amb la sal fins a un punt de neu. Bateu també els rovells amb el sucre fins que es tornin d’un color crema. Munteu també la nata i afegiu el iogurt grec.
A continuació barregeu-ho tot amb moviments envolvents i afegiu el xarop de menta i la xocolata negra esmicolada.
Atenció: de cara al proper gelat el que faré és fondre la xocolata i fer una làmina ben fina de xocolata sobre paper film o der forn per després esmicolar-la.
x
A continuació barregeu-ho tot amb moviments envolvents i afegiu el xarop de menta i la xocolata negra esmicolada.
Atenció: de cara al proper gelat el que faré és fondre la xocolata i fer una làmina ben fina de xocolata sobre paper film o der forn per després esmicolar-la.
x
Seguidament si teniu la màquina introduïu la barreja en la gelatera i si no en teniu poseu-ho en un recipient i congeleu-ho per triturar-ho en el moment de servir.
Comentaris
Un besote.
No et feia 30 anys , et feia molt més jove.
Per molts anys!!!
Jo un dia també vaig comprar una maquina per fer gelats, i mai n'hi sabut fer, no em queda'n bé, en canvi el teu esta perfecta.
Fins aviat.
Dolors! Com estàs? Després dels exàmens venen les merescudes vacances!! Però ja torno a ser per aquí! Comencem temporada! Anima't a utilitzar la teva gelatera que no és tan difícil fer un bon gelat! Petons
O i S, no hi ha cap problema si no t'agrada la menta, que tal si substitueixes el xarop de menta per xocolata desfeta??
Pensa que amb aquesta base pots fer el gelat del que vulguis, et dono + idees: amb un puré de qualsevol fruita (maduixes, fruites del bosc, préssec, móres, meló...), galetes oreo, vainilla...
Una abraçada
La combinació de menta i xocolata la trobo sensacional (els after-eight em perden). Abans que s'acabi l'estiu esperem més receptes de gelats. Els regals s'han d'amortitzar!. Una abraçada
Nosaltres també hem practicat molt amb la geladera, avui en kike n'ha fet un de papaya francament bo, de tota manera la base de la Carbó no l'hem fet, vull probar-la perquè decididament el teu gelat té una pinta deliciosa! Petonarros forts (t'acabo d'enviar un correu).
Petons!
Ara podràs fer una pila de gelats deliciosos, haig de confessar que són el meu vici ;)
Aquest de menta i xocolata és un clàssic dels que m'agraden més!
Petunets,
Eva.
un saludo
jorge
http://pocohecho.wordpress.com/
Besos.
Entres als 30 amb un gelat refrescant i molt bo!
És el preferit d'una molt bona amiga i m'has fet pensar en ella!
Gràcies!
Una abraçada!