amaniDa de Pasta, pollastrE i AlvoCAT

Què? Es nota que ens hem comprat una mandolina, eh? Aquí us deixo una amanida molt estiuenca… Bona revetlla a tothom!

INGREDIENTS (4 persones)

Pasta de colors (60 grs en sec per persona)

1 pit o una cuixa de pollastre (ja cuinat/ada)

Canonges (al gust)

Rúcola (al gust)

4-5 raves

1 ceba dolça

1 alvocat

Blat de moro (al gust)

Formatge parmesano

Sèsam

Llavors de rosella

Vinagreta de mostassa

Oli

Vinagre de xerès

Un cullarada de mostassa de dijon

Sal


Bulliu la pasta. Renteu les hortalisses. Talleu a trossets o lamineu els raves, la ceba, el formatge, el pollastre i l’alvocat. Prepareu la vinagreta barrejant tots els ingredients. Un cop la pasta sigui cuita, passeu-la per aigua freda i escorregueu-la, afegiu-hi tots els ingredients i amaniu-la amb la vinagreta de mostassa.

Comentaris

Francesc ha dit…
Caram, Rubén, això sí que és un bon estri!!! A mi també em fa ganes de comprar-me'n una d'eixes bones. En tinc una de plàstic del Lidl, però no va massa bé. T'ha quedat una amanida boníssima. Salutacions

Entrades populars