CompOta de pomA amB IoGurt i piNyons gaRRapinyats

En aquesta ocasió us presento unes postres ben saludables i ben bones que com sempre recomano a tots/es. Salut!

INGREDIENTS (4-5 copes)

2 pomes Golden

2 pomes àcides

½ beina de vainilla

2 iogurts naturals

2 cullerades de sucre de canya

4 cullerades de pinyons garrapinyats

2 fulls de gelatina

Per començar hidrateu la gelatina. Seguidament, peleu, traieu el cor i talleu a trossets regulars les pomes, poseu-les al foc en una cassola amb 2 dits d’aigua i la beina de vainilla. Coeu-les durant 15-20 minuts a foc suau.

Reserveu una mica de l’aigua on heu cuinat les pomes. A continuació retireu la vainilla (obriu-la i passeu un ganivet per afegir el contingut de l’interior de la beina a la poma). Tritureu amb el túrmix i reserveu. Ja tenim la compota.

Dissoleu la gelatina hidratada amb l’aigua de la cocció de les pomes que havíem reservat. Aboqueu el contingut dels iogurts en un recipient, afegiu el sucre, la gelatina dissolta i barregeu bé. Afegiu la meitat dels pinyons garrapinyats.

Munteu en una copa o un got les postres, comenceu amb una capa de compota i seguidament una de iogurt. Reserveu a la nevera (mínim 2 hores). Serviu-la amb la resta del pinyons pel damunt.

Altres opcions: Podeu substituir la poma per pera o bé combinar-les, podeu fer una primera capa base amb galeta triturada amb una mica de mantega, podeu substituir el sucre de canya per dues cullerades de lemond curd (ho he provat i queda boníssim).

Comentaris

Mmmm! Quina copa més apetitosa! I les mandonguilles de carabassa m'han encantat. Seguiré tafanejant pel teu blog!

Salutacions!
Anna

Entrades populars