risSotto de perA i gorgonzolA amb pol·lEn


Doncs si, aquest rissotto porta pera i formatge gorgonzola. Ja sé que no he descobert la sopa d'all però és que aquests dos ingredients combinen a la perfecció. Puc fer-ho amb roquefort??Jo prefereixo el formatge gorgonzola o qualsevol altre tipus de formatge blau de gust més suau.


Ingredients (4 persones)

200-250 grams d'arròs
1 ceba gran
1 gra d'all
1 carbassó
2 peres
2 culleradetes de salsa de soja
1 litre de brou de verdures
3 cullerades de formatge gorgonzola
Pebre i sal
Pol·len - mireu aquí les propietats


Per començar, renteu, peleu i trossegeu totes les verdures i saltegeu-les a la paella amb una mica d'oli, primer la ceba i l'all i a continuació el carbassó. Un cop observeu que s'ha evaporat l'aigua de les verdures, afegiu la salsa de soja, cuineu uns minuts més i afegiu-hi l'arròs. Aboqueu el brou de mica en mica i remeneu continuament, quan observeu que l'arròs ha absorbit tot el brou, afegiu-ne una mica més i així successivament. Salpebreu i afegiu la pera pelada i tallada a dauets i  el formatge uns minuts abans de treure'l del foc. Tapeu uns minuts, serviu i decoreu amb pol·len. Afegeixo la pera al final de la cocció perquè del contrari desapareix!



Remember! Aquí teniu un índex amb totes les receptes del bloc i que podeu canviar el  format de visualització del bloc a la part superior esquerra.

Comentaris

Marina A.F. ha dit…
uf... quina pinta, mareta!! No sé si podrem esperar gaire, eh? he he. Bon carnestoltes, guapa.
Moi ha dit…
de chocolate no será, no?
lástima....
Gemma ha dit…
Caram quina intriga... :)
I l'índex està super currat, cosa que em recorda que jo tinc el meu super desfassat, des de fa més d'un any! :(
RUBEN ha dit…
Eiii! Veig que esteu intrigats! En breu sortireu de dubtes!
Moi, casi!!!!
Marta ha dit…
Pera i gorgonzola, perfecta combinació!!! Amb arròs no l'he tastat mai, amb pasta si!! L'haurem de tastar!
Ptnts
RUBEN ha dit…
Marta, si t'agrada amb pasta més t'agradarà amb arròs, queda més saborós...
Bona recepta Ruben!

Amb el teu permís l'hem compartida al nostre facebook.

https://www.facebook.com/pages/Les-Olles/166697541366

Ens agraden les persones (i els blogs) que fan del món de la gastronomia un estil de vida propi i alhora la comparteixin.


Bona feina i bon profit!

Entrades populars