lAsanyA de bacallÀ i pebrots del piQuillo


Reinventem els pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà per aquesta lasanya amb una salsa beixamel feta també amb pebrots. Som-hi.

Ingredients 4 persones

500 grams de bacallà dessalat (sense pell ni espines)
150 ml de llet
20 grams d'oli
2 grans d'all
1 patata gran
2 llaunes de pebrots del piquillo
Pebre, sal
1 capsa de plaques de lasanya


Per a la beixamel de pebrots

500 ml de llet
50 grams de Farina
25 grams de mantega
2 cullerades d’oli d’oliva
2-3 pebrots del piquillo
Nou moscada
Sal



Per una banda bulliu o hidrateu les plaques de lasanya i reserveu-les. Per l'altra fregiu els alls amb l'oli i coleu l'oli amb gust a all. Escaldeu el bacallà, coleu i reserveu-lo i a la mateixa aigua bulliu la patata. Peleu la patata i tritureu-la amb el bacallà i aneu-hi tirant a poc a poc l'oli i la llet fins que tot quedi ben emulsionat. Salpebreu. Talleu els pebrots del piquillo a tires i reserveu-ne algun per a la beixamel.

Tritureu 2-3 pebrots amb la llet i feu la beixamel tal i com us explico aquí. Munteu la lasanya i cobriu-la amb la beixamel, gratineu al forn i serviu.






Comentaris

Que buena lasaña, de verdad solo verla he pensado: Una deliciosa idea con esta buena mezcla. Te felicito sinceramente.
Petos i bon cap de setmana.
Tapa't de tapes ha dit…
mmm!! Quina pinta! La provaré aviat!
RUBEN ha dit…
Red Rose, està muy buena, la bechamel de pimiento además le da un toque especial. Muchas gracias!

Marina! Ja veus que és ben fàcil i el resultat es ben bo. Ja m'explicaràs!
Apa, si m'ho trobés preparat ara per dinar... que bo!!!!
PTNTS
Dolça
Gemma ha dit…
Una manera diferent i més original de menjar els clàssics pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà ;)
RUBEN ha dit…
Dolça i Gemma, m'alegra que us agradi, ara bé, que la cosa no quedi aquí, ja tardeu en fer-la! ;-)

Una abraçada

Entrades populars