pizzA de maduixEs i gingEbre



Mmmmm, més pizza…Doncs sí, aquesta però, és dolça i us la recomano per  un esmorzar  de cap de setmana, bona, bona…

1 massa de pizza
1 cullerada de mantega fosa
Maduixes, poma,  gerds, platan...
Gingebre confitat, nous, pinyons o avellanes (opcional)
50 grams de mantega
100 grams de farina
25 grams de sucre morè
25 grans de flocs de civada

Prepareu la massa de pizza (seguiu les instruccions d’aquesta recepta),  estireu la massa fins que quedi ben fina. Traslladeu-la a la plata del forn (coberta amb paper vegetal). Ja heu posat a preescalfar el forn? A 200 graus, si us plau. Pinteu la base amb la mantega fosa, distribuïu les maduixes o la fruita escollida (neta i tallada) per tota la superfície, afegiu el gingebre tallat a dauets o els fruits secs picats.

Prepareu el crumble que cobrirà la vostra pizza. Talleu la mantega restant (50grs) a daus i barregeu-la amb la farina, el sucre i els flocs de civada.  Escampeu el resultat per damunt de la pizza i coeu al forn uns 25 minuts.

Recomano que feu porcions individuals. Queda més "cuqui"…Decoreu amb coco rallat.

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Ruben, aquesta pizza té una pinta boníssima. A més, és que és molt original i arriscada!!! M'encanta el gingebre, a veure si m'atreveixo!! Petons

Entrades populars