broWnie de CigroNs i XocolatA
Si, si, heu llegit bé, aquest brownie està fet amb cigrons cuits i no porta res de farina i a més: és apte per a celíacs, té un gust intens a xocolata, és baix en greixos en comparació amb altres bescuits atès que no porta mantega ni oli, és energètic, és ric en proteïnes i una altra manera de menjar llegums. Tot són avantatges, animeu-vos perquè us soprendrà gratament...
INGREDIENTS
200 grams de cigrons cuits
1 plàtan (o un sobre com aquest de poma i plàtan)
150 grams de suc de taronja
3 ous
100 grams de cacau pur
140 grams de sucre blanc o morè
50 grams de nous trossejades
un grapat de pinyons
una culleradeta de bicarbonat sòdic o llevat químic
1 beina de cardamom mòlta
Preescalfeu el forn a 175 graus (a dalt i a baix). Tritureu els cigrons, el plàtan i el suc de taronja fins que obtingueu un puré, afegiu-hi els ous i barregeu amb el puré. Incorporeu el sucre, el cacau, el bicarbonat i el cardamom mòlt. Per acabar afegiu les nous i els pinyons. Aboqueu el resultat en un motlle untat amb mantega i poseu-lo al forn uns 30 minuts. Ja m’explicareu...
Per cert, la font de la recepta és d'un llibre de receptes (no sé quin) de Thermomix.
Per cert, la font de la recepta és d'un llibre de receptes (no sé quin) de Thermomix.
Comentaris
PETONETS