MandonGuilles vegetAls amb salSa de TomàQuet
Continuem amb una altra recepta feta amb proteïna vegetal. La soja texturitzada. Teniu més informació sobre aquest derivat de la soja aquí.
Com de costum recomano aquesta recepta perquè estic segur que us sorprendrà. Va! Teniu tots els ingredients ??? (surten 10 mandonguilles):
100 grams de soja texturitzada
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1 ceba
4-5 xampinyons
1 gra d'all
1 pastanaga
1 grapat de nous
Aigua (50 ml aproximadament)
Espècies al gust: curri, pebre, masala (jo he fet servir aquesta última)...
Sal
Piqueu l'all, la ceba, la pastanaga (pelada), el xampinyons (nets) i els pebrots. Sofregiu-los amb oli i un cop observeu que agafen color afegiu-hi la soja texturitzada i l'aigua i cuineu durant uns minuts més. Si veieu que el resultat us ha quedat massa sec, podeu afegir una mica més d'aigua.
Tot seguit afegiu les nous, la sal i les espècies i tritureu-ho tot amb l'accessori picador de la batedora. Reserveu la pasta resultant a la nevera (mínim 1 hora). En el moment de consumir, agafeu un grapadet de la pasta, doneu-li forma de boleta i disposeu-la en una safata que pugui anar al forn. Un cop les tingueu totes, cuineu-les al forn durant 15 minuts aproximadament a 180 graus (a dalt i a baix). Acompanyeu-les amb la salsa que més us agradi. Jo ho he fet amb una salsa de tomàquet com aquesta.
Comentaris
Han de quedar boníssimes!