MandonGuilles vegetAls amb salSa de TomàQuet


Continuem amb una altra recepta feta amb proteïna vegetal. La soja texturitzada. Teniu més informació sobre aquest derivat de la soja aquí

Com de costum recomano aquesta recepta perquè estic segur que us sorprendrà. Va! Teniu tots els ingredients ??? (surten 10 mandonguilles):

100 grams de soja texturitzada
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1 ceba 
4-5 xampinyons
1 gra d'all
1 pastanaga
1 grapat de nous
Aigua (50 ml aproximadament)
Espècies al gust: curri, pebre, masala (jo he fet servir aquesta última)...
Sal


Piqueu l'all, la ceba, la pastanaga (pelada), el xampinyons (nets) i els pebrots. Sofregiu-los amb oli i un cop observeu que agafen color afegiu-hi la soja texturitzada i l'aigua i cuineu durant uns minuts més. Si veieu que el resultat us ha quedat massa sec, podeu afegir una mica més d'aigua. 

Tot seguit afegiu les nous, la sal i les espècies i tritureu-ho tot amb l'accessori picador de la batedora. Reserveu la pasta resultant a la nevera (mínim 1 hora). En el moment de consumir, agafeu un grapadet de la pasta, doneu-li forma de boleta i disposeu-la en una safata que pugui anar al forn. Un cop les tingueu totes, cuineu-les al forn durant 15 minuts aproximadament a 180 graus (a dalt i a baix). Acompanyeu-les amb la salsa que més us agradi. Jo ho he fet amb una salsa de tomàquet com aquesta.



Comentaris

Gemma ha dit…
Algun cop he fet soja texturitzada per convidats i fins al final s'han pensat que menjaven carn :)
Han de quedar boníssimes!
Tapa't de tapes ha dit…
Carai, carai... amb soja? Això s'ha de provar. La soja texturitzada m'agrada molt, però de vegades la faig en purè. Aquestes mandonguilles et tempten a la mossegada! petons
La cuina de l'Eri ha dit…
Una pinta ... excel·lent!! i unes fotos precioses!

Entrades populars